Malatya Halı Yıkama Firmaları 

Malatya’da pek çok halı yıkama fabrikası bulunmaktadır. Malatya Halı Yıkama firmaları arasında en çok Sultan  Halı Yıkama fabrikası tercih edilmektedir. Bunun sebebi ise 2011 yılından bu yana son teknoloji yenilikçi makine parkurumuz ve alanında tecrübeli personelimiz ile her zaman kaliteli hizmet sunmamızdandır.
Müşterilerimizin memnuniyetini sağlarken saygımızdan ve güler yüzümüzden ödün vermeden kaliteli ve hijyeni en üst seviyede sağlayarak hizmet veren Malatya  halı yıkama firmaları arasında her zaman en çok tercih edilen firma olmayı başaran, Malatya Sultan Halı Yıkama fabrikası olarak yılın her mevsimi yaz, kış demeden hizmet vermekteyiz. Kış ayının en soğuk karlı günlerinde bile halılarınızı kullanmış olduğumuz araçlar ve makineler sayesinde 3 günde teslim sözü ile çalışmaktayız.
Evinizdeki en çok değer verdiğiniz eşyalarınız olan kıymetli halılarınıza, sizlerden daha çok önem veriyoruz. Halılarınızın sizler için ne kadar önemli olduğununun bilincindeyiz ve her zaman bu bilinçle halılarınızı en güzel şekilde yıkayıp, halılarınıza zarar vermeden sizlere teslim ediyoruz.
Halılar için özel kurutma makinelerinin dışında nemlerini de alabilmek amacı ile özel kurutma odaları kullanmaktayız. Hızla gelişen ve her geçen gün daha da ilerleyen teknolojiyi yakından takip ederek sizlere daha kaliteli hizmet vermek amacındayız. Halı yıkama firmaları olarak sizleri halı yıkama sıkıntısından kurtarırken daha temiz halılara kavuşma fırsatını da tanımaktayız. 
Malatya halı yıkama firmaları arasında her zaman lider konumda olarak her türlü halınızın  yapılarına uygun şekillerde yıkamaktayız.  Halı yıkama hizmetlerimiz şu şekildedir.
 • Makine halılarını yıkama
 • El halılarını yıkama
 • İpek halıları yıkama
 • Yünlü halı yıkama
 • Halıfleks halı yıkama
 • Step halıları yıkama 
 • Bambu halı yıkama
 • Deri halı yıkama 
Ve daha birçok halı yıkama hizmeti ile sizlere hizmet sunmaktayız. 

Malatya SULTAN Halı Yıkama 
Bizimle internet sitemiz üzerinden iletişime geçebilir.
📞0422 336 9292
📞0538 821 4444
 numaralarımız ile irtibat kurabilirsiniz. Sizlere istediğiniz her an ücretsiz servis agıyla hizmet vermekteyiz. 
Yıkatacağınız halının türünün ve sayısının hiçbir önemi yok. Verdiğimiz tarihte tertemiz şekilde halılarınızı teslim almanızı garanti ediyoruz.

Malatya Halı Yıkama Firmaları 
Malatya da Halı Yıkama 
Malatya Halı Yıkama Fiyatları 
Malatya Halı Yıkama Fabrikaları 
Halı Yıkama Malatya