Malatya Halı Yıkama Yerleri

Malatya Halı Toz Alma Ve Çırpma Nedir?
Malatya Sultan Halı Yıkama firmamız
halıların müşteri adreslerinden toplanması sonrası tesisimize getirilen halılarınız ilk olarak çırpma işlemine girip sonra yıkama hattına alınır.
Halının içinde derinlemesine bulunan maddeleri halıdan uzaklaştırmak için kullanılan ilk makinadır.

Halı yıkama makinasından hemen önce kullanılır. Halıdan hem küçük hem de büyük ebatlı bütün tozlar, pislikler ve diğer maddeler bu makine sayesinde çıkartılmaktadır. Bu işlem sonucunda halıda çok büyük bir yumuşaklık farkı ortaya çıkar. Ayrıca halının temizlenmesi ve yıkanması çok daha kolay bir hale gelir. Halı yıkama işlemi çok daha hızlı bir şekilde tamamlanacaktır. Genel anlamda bakıldığında, halı yıkama işlemi için kullanılan şampuan, su ve bilimum kimysalların tüketimi de halı toz alma makinası sayesinde azalacaktır.

” Sultan  halı yıkama Malatya’da uygun fiyatı  halı yıkama, Malatya yorgan yıkama, Malatya  yatak yıkama, Malatya  battaniye yıkama, Malatya  kilim yıkama, Malatya  halıfleks yıkama, Malatya  koltuk  yıkama, Malatya yün yorgan yıkama, adresinizde yerinde halı yıkama, yerinde koltuk yıkama, yerinde yatak yıkama gibi hizmetleri sunmaktadır. Malatya’da en güvenilir halı yıkama hizmetleri için bize ulaşın.

İLETİŞİM NUMARALARI 
📞 0422 336 9292
📞 0538 821 4444

Whatsapp 
📞 0538 821 4444

Malatya’da SULTAN halı koltuk yıkama fabrikası en iyi ve uygun fiyatları ile Malatya ‘da Yeşilyurt, Battalgazi ve merkez ilçelerde ücretsiz servisi ile hizmet vermeye devam ediyoruz.

Sultan Halı Yıkama Malatya profesyonel halı yıkamacılar derneği kurucu üyesidir